Şantaj şi denunţ penal la CNA. Directorul ApaServ Valea Jiului acuză un moderator TV de şantaj şi este decis să facă o plângere penală la CNA

Mii de procese are ApaServ Valea Jiului SA cu cei care nu îşi plătesc facturile din diverse motive. Iar pe lângă acţiunile în instanţa, conducerea furnizorului de apă potabilă taie apa potabilă tuturor datornicilor, cu toate problemele sau scandalurile pe care le implică acest lucru.

costel-avram-11

Directoreul ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, îl acuză pe unul dintre moderatorii de televiziune din Valea Jiului de şantaj şi este decis să facă o plângere penală la CNA împotriva acestuia,. Totul a pornit de la sistarea apei potabile, din cauza datoriilor, în Cartierul Dimitrov, unul dintre cele mai bine cotate din Valea Jiului, unde locuiesc mulţi oameni cu funcţii în diverse domenii. Pe lângă valul de proteste stârnit, unul dintre realizatorii de emisiuni TV a luat apărarea celor care au rămas fără apă, dar Avram spune că în spate ar fi interese financiare din partea moderatorului. „Cel care modera dintr-o dată ţinea la oameni, îi păsa că afară erau 35 de grade, iar operatorul de apă a oprit serviciile pe care le prestează faţă de asociaţie. Dacă domnul moderator primea banii de la Costel Avram, nu era nicio problemă, nici nu îl mai interesa problema celor 35 de grade. Voi cere astăzi (n.r. marţi) un drept la replică la acea televiziune şi voi face o plângere la CNA din cauză că nu am fost sunat sau nu am fost contactat, ca şi operatorul să îşi spună părerea, dar asta este altă problemă. Pe acel domn nu îl interesau cele 35 de grade, ci să îi dau bani, dar nu îi voi da nici un leu!”, a  declarat Avram. Acesta a explicat că blocurile care aparţin de Asociaţia de Proprietari Carpaţi, din Dimitrov, au rămas fără apă din cauza datoriilor imense pe care le înregistrează şi nici nu şi-au respectat angajamentele.

Sute de miliarde datorii

Iar debranşările vor continua pentru toţi datornicii, pentru că politica ApaServ este de a recupera banii, nu de a mări preţul la apă, aşa cum se întâmplă în ţară de la 1 iulie. „În România, toţi operatorii de apă măresc preţul începând cu data de 1 iulie, inclusiv ApaProd Deva. Noi nu vom mări preţul apei. Şi atunci întreb cum pot să funcţioenz în condiţiile în care nu îmi recuperez debitele? La ora aceasta avem 168 de miliarde de lei vechi de încasat, din care 52 de miliarde sunt la doi agenţi economici care sunt în faliment – societăţile de interes local din Vulcan şi Lupeni. În rest, am 26 de miliarde de lei vechi la asociaţiile de proprietari şi 89 de miliarde de lei la abonaţii casnici . În total, 69 la sută din datorii sunt de la populaţie şi de la asociaţiile de proprietari. Trebuie să fac în aşa fel încât cei care nu plătesc, să-i constrâng”, a mai spus Avram.

Pentru a nu suferi alături de cei rău – platnici, consumatorii de apă potabilă au posibilitatea branşamentelor separate, pe care orice firmă le poate realiza, iar proiectul necesar în acest sens va fi făcut de ApaServ gratuit pentru abonaţii săi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru