BLESTEMUL SEMAFOARELOR Cum putea fi evitată moartea hunedorencei ucise pe trecerea de pietoni

Semafoarele electrice nu au funcţionat în intersecţia din Hunedoara în care s-a produs accidentul rutier soldat cu moartea unei femei în vârstă de 78 de ani. De fapt, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara, de trei săptămâni acestea sunt oprite, pentru că s-au dereglat.

Semafoarele nu funcţionează

Semafoarele nu funcţionează

O femeie de 78 de ani, din Hunedoara, a murit pe loc în urma unui accident rutier produs într-o intersecţie din localitate. Vinovat de tragedie a fost un tânăr de 32 de ani, din Hunedoara. Aflat la volanul unei maşini, bărbatul, care îşi ducea copilul la grădiniţă, nu a mai acordat prioritate de trecere victimei, care traversa strada pe marcajul pietonal.

În intersecţia dintre Bulevardul 1848 şi străzile Alexandru Vlahuţă şi I.L. Caragiale, unde s-a produs tragedia, de trei săptămâni semafoarele nu mai funcţionează. Dacă ele ar fi fost în funcţiune, riscul producerii accidentului mortal era mult mai mic, recunosc reprezentanţii Primăriei Hunedoara. Intersecţia este una cu probleme din cauza traficului intens. În ultimul an, mai multe accidente rutiere au avut loc în această zonă.

„Funcţionarea semafoarelor a fost oprită în urmă cu circa trei săptămâni, deoarece acestea s-au dereglat. Tot atunci, primăria a trimis o înştiinţare societăţii care a montat aceste semafoare, iar reprezentanţii firmei respective au comunicat că se vor ocupa de remedierea defecţiunilor”, a precizat Silke Oprean, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Hunedoara.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă până în prezent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!