BLESTEMUL SEMAFOARELOR Cum putea fi evitată moartea hunedorencei ucise pe trecerea de pietoni

Semafoarele electrice nu au funcţionat în intersecţia din Hunedoara în care s-a produs accidentul rutier soldat cu moartea unei femei în vârstă de 78 de ani. De fapt, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara, de trei săptămâni acestea sunt oprite, pentru că s-au dereglat.

Semafoarele nu funcţionează

Semafoarele nu funcţionează

O femeie de 78 de ani, din Hunedoara, a murit pe loc în urma unui accident rutier produs într-o intersecţie din localitate. Vinovat de tragedie a fost un tânăr de 32 de ani, din Hunedoara. Aflat la volanul unei maşini, bărbatul, care îşi ducea copilul la grădiniţă, nu a mai acordat prioritate de trecere victimei, care traversa strada pe marcajul pietonal.

În intersecţia dintre Bulevardul 1848 şi străzile Alexandru Vlahuţă şi I.L. Caragiale, unde s-a produs tragedia, de trei săptămâni semafoarele nu mai funcţionează. Dacă ele ar fi fost în funcţiune, riscul producerii accidentului mortal era mult mai mic, recunosc reprezentanţii Primăriei Hunedoara. Intersecţia este una cu probleme din cauza traficului intens. În ultimul an, mai multe accidente rutiere au avut loc în această zonă.

„Funcţionarea semafoarelor a fost oprită în urmă cu circa trei săptămâni, deoarece acestea s-au dereglat. Tot atunci, primăria a trimis o înştiinţare societăţii care a montat aceste semafoare, iar reprezentanţii firmei respective au comunicat că se vor ocupa de remedierea defecţiunilor”, a precizat Silke Oprean, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Hunedoara.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă până în prezent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”