BILANŢ RUTIER Peste 70 de accidente rutiere grave au avut loc în primele şase luni

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA scăzut numărul accidentelor grave petrecute în judeţul Hunedoara, susţin reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, care au prezentat un bilanţ al evenimentelor înregistrate în perioada ianuarie – iunie a acestui an.

De la începutul anului, pe şoselele hunedorene s-au petrecut 77 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 13 oameni şi rănirea gravă a altor 79. Poliţiştii susţin că numărul tragediilor s-a diminuat faţă de anii trecuţi. „Este al patrulea an consecutiv, când la nivelul judeţului Hunedoara se înregistrează scăderi privind numărul accidentelor grave şi al consecinţelor acestora”, au informat reprezentanţii SPR Hunedoara. În primele şase luni ale anului trecut, de exemplu, numărul persoanelor decedate în accidente rutiere petrecute pe drumurile din judeţ a fost de 17.

Trafic sigur pe autostradă

Cele mai multe dintre tragedii au avut loc pe drumurile naţionale. DN7 Arad – Sibiu, care străbate judeţul Hunedoara pe ruta Ilia – Deva – Simeria – Orăştie, este considerată şoseaua cu cel mai înalt grad de risc în privinţa producerii unor accidente, din cauza traficului intens. Poliţiştii susţin că darea în funcţiune a autostrăzii Deva – Orăştie a dus la scăderea numărului de evenimente petrecute pe DN7. Autostrada a preluat o parte din traficul greu de pe şoseaua naţională. De asemenea, până în prezent, niciun accident grav nu s-a petrecut pe autostrada A1, Deva – Orăştie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute