BILANŢ RUTIER Peste 70 de accidente rutiere grave au avut loc în primele şase luni

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA scăzut numărul accidentelor grave petrecute în judeţul Hunedoara, susţin reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, care au prezentat un bilanţ al evenimentelor înregistrate în perioada ianuarie – iunie a acestui an.

De la începutul anului, pe şoselele hunedorene s-au petrecut 77 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 13 oameni şi rănirea gravă a altor 79. Poliţiştii susţin că numărul tragediilor s-a diminuat faţă de anii trecuţi. „Este al patrulea an consecutiv, când la nivelul judeţului Hunedoara se înregistrează scăderi privind numărul accidentelor grave şi al consecinţelor acestora”, au informat reprezentanţii SPR Hunedoara. În primele şase luni ale anului trecut, de exemplu, numărul persoanelor decedate în accidente rutiere petrecute pe drumurile din judeţ a fost de 17.

Trafic sigur pe autostradă

Cele mai multe dintre tragedii au avut loc pe drumurile naţionale. DN7 Arad – Sibiu, care străbate judeţul Hunedoara pe ruta Ilia – Deva – Simeria – Orăştie, este considerată şoseaua cu cel mai înalt grad de risc în privinţa producerii unor accidente, din cauza traficului intens. Poliţiştii susţin că darea în funcţiune a autostrăzii Deva – Orăştie a dus la scăderea numărului de evenimente petrecute pe DN7. Autostrada a preluat o parte din traficul greu de pe şoseaua naţională. De asemenea, până în prezent, niciun accident grav nu s-a petrecut pe autostrada A1, Deva – Orăştie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia