FOTOGALERIE. Bikes on Ice la Cinciș

Singura întâlnire moto de iarnă din România are loc în Hunedoara

Zeci de pasionați de motoare, din toate colțurile țării, s-au adunat la Cinciș, unde a avut loc ce-a de-a IX-a ediție a festivalului Bikes on Ice, singura întânire moto de iarnă din România, și chiar din estul Europei. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a fost organizat de clubul Road Patrol MC România, charter Hunedoara.

photo

Motoare turate, foc de tabără, gulyas la ceaun, muzică la chitară și multe concursuri inedite, adică toate ingredientele necesare pentru distracție la maximum și pentru un eveniment reușit. De toate acestea au avut parte toți cei care au participat la finele săptămânii trecute la singurul festival moto de  iarnă din țară,  care se defășoară, an de an, în județul Hunedoara, la Cinciș.

De obicei întâlnirile moto au loc în perioada verii. Noi am vrut să facem ceva mai inedit și să organizăm un astfel de eveniment și iarna, mai ales că pentru noi sezonul nu se termină niciodată. Și chiar dacă este un eveniment dedicat motocicliştilor, întrunirea se adresează tuturor celor care doresc să se distreze și pentru care temperaturile puțin mai scăzute nu reprezintă un impediment pentru a se simți bine afară, în aer liber. Ne bucurăm că, pe lângă pasionații de motoare din zonă și din județele învecinate, care au venit la acest festival, sunt participanți și din Craiova, Constanța și chiar Brăila”, a declarat Petre, vicepreședintele clubului Road Patrol MC România, charter Hunedoara.

[wzslider autoplay=”true” exclude=”16585″]

 

Pe zăpadă, pe motoare

Chiar dacă la noi temperaturile de afară sunt mai degrabă specifice unui început de primăvară, pentru a ajunge la festivalul Bikes on Ice de la Cinciș, mulți au trebuit să înfrunte condiții meteorologice extreme. Este vorba despre cei care au traversat toată țara și pe care nici zăpada, gheața sau vântul puternic din estul țării nu i-au putut opri să fie prezenți la acest eveniment unic.

Am venit din Brăila pe motor. Au fost zone cu zăpada mare și sincer a fost destul de frig pe drum dar a meritat tot efortul. Atmosfera este super și ne simțim foarte bine”, ne-a spus un biker din Brăila.  „Eu vin din Constanța. Am venit pe porțiuni pentru că am mai facut popasuri. Pe drum am prins și zăpadă, și gheață, și vânt dar într-un final am ajuns și chiar mă bucur să fiu aici, mai ales că, pe lângă distracție, aici am întâlnit și vechi prieteni foarte buni”, a zis un alt participant.

 

Festival la a IX-a ediție

Ideea festivalul moto Bikes on Ice a fost preluată de la festivalul Elefantentreffen care are loc în Germania de 40 de ani, unde de la un grup de zece persoane la prima ediție, s-a ajuns ca acum, în fiecare iarnă, să participe în jur de 1500. Evenimentul de la Cinciș a fost organizat de clubul Road Patrol MC România, charter Hunedoara, și a ajuns în acest an la ce-a de-a IX-A ediție.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”