Beție încheiată dramatic pentru un hunedorean

Un bărbat din Certeju de Sus a fost reținut pentru tâlhărie calificată, după ce și-a jefuit prietenul de pahar, sub amenințarea cuțitului.

Victima le-a relatat poliţiştilor că a consumat băuturi alcoolice în locuinţa sa, din Certejul de Sus împreună suspectul căruia îi cunoștea doar prenumele, iar în momentul în care proprietarul a părăsit camera pentru puţin timp, la întoarcere l-a surprins pe acesta în timp ce lua câteva trabucuri şi o sumă de bani din portmoneu.

„În momentul în care a fost observat, prezumtivul autor a luat de pe masă un cuțit cu care a amenințat persoana vătămată, după care a părăsit locuința acestuia. Bărbat în vârstă de 54 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Certeju de Sus, a fost reținut preventiv pe o durată de 24 de ore. El a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului