Bătrân jefuit de două femei care i-au intrat în casă

Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Brad, cu privire la  faptul că i-au fost sustraşi  din locuință  23.000  de lei.

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că persoana vătămată a permis accesul în locuință a două femei care i-au oferit o bancnotă de 200 de lei (la care au cerut în rest 100 de lei), precum și un platou cu prăjituri şi un colac, sub pretextul că „dau de pomană”.

Femeia le-a oferit celor două necunoscute 100 de lei (restul la cei 200 de lei oferiţi „de pomană”), după care a părăsit camera în care îşi ținea economiile, fără a observa că una dintre cele două femei „milostive”, profitând de neatenția sa, a intrat în camera unde îşi ținea banii și i-a sustras din dulap  23.000 de lei

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei în vârstă de 29 şi 41 de ani, ambele din judeţul Prahova, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale și a recuperării prejudiciului.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile