Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el

Părinţii bebeluşului Messi, în vârstă de patru luni, au decis din nou să renunţe la el.

Iniţial, sâmbătă, după ce mama în vârstă de 31 de ani a copilului plecase de-acasă, tatăl biologic al acestuia, un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, s-a prezentat cu el la sediul Poliţiei din municipiu, l-a pus în braţele poliţiştilor şi a plecat, susţinând că nu poate avea grijă de el. Localnicul a declarat că s-ar fi speriat când a rămas singur cu pruncul şi le-a relatat poliţiştilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.

„Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. Mai târziu, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Părinţii copilului au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru a fi audiaţi, iar ulterior femeia şi pruncul au fost internaţi într-un centru specializat, din subordinea DGASPC. Luni dimineaţa, însă, femeia a părăsit centrul maternal din Hunedoara, abandonându-l pe micuţul Messi şi lăsând o hârtie prin care i-a anunţat pe angajaţii instituţiei că renunţă de bună voie la copil. „A refuzat serviciile oferite în centrul maternal şi a solicitat o măsură de protecţie pentru copilaş”, a declarat Cristina Sav, purtător cuvânt DGASPC Hunedoara, potrivit gddhd.ro.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei