Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el

Părinţii bebeluşului Messi, în vârstă de patru luni, au decis din nou să renunţe la el.

Iniţial, sâmbătă, după ce mama în vârstă de 31 de ani a copilului plecase de-acasă, tatăl biologic al acestuia, un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, s-a prezentat cu el la sediul Poliţiei din municipiu, l-a pus în braţele poliţiştilor şi a plecat, susţinând că nu poate avea grijă de el. Localnicul a declarat că s-ar fi speriat când a rămas singur cu pruncul şi le-a relatat poliţiştilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.

„Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. Mai târziu, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Părinţii copilului au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru a fi audiaţi, iar ulterior femeia şi pruncul au fost internaţi într-un centru specializat, din subordinea DGASPC. Luni dimineaţa, însă, femeia a părăsit centrul maternal din Hunedoara, abandonându-l pe micuţul Messi şi lăsând o hârtie prin care i-a anunţat pe angajaţii instituţiei că renunţă de bună voie la copil. „A refuzat serviciile oferite în centrul maternal şi a solicitat o măsură de protecţie pentru copilaş”, a declarat Cristina Sav, purtător cuvânt DGASPC Hunedoara, potrivit gddhd.ro.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață