Bărbatul dat dispărut pe malul Mureșului a fost găsit mort. Fiul său este căutat de scafandri

Trupul unui bărbat de 55 de ani, care se afla împreună cu fiul său pe malul Mureșului, a fost scos din râu, după mai multe ore de căutări.

A fost găsit cadavrul bărbatului de 55 de ani, dat dispărut, joi dimineață, după ce s-ar fi aflat, împreună cu fiul său de 12 ani, pe malul râului Mureș în zona localității hunedorene Burjuc. Trupul acestuia a fost scos din apă, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. Și fiul său, în vârstă de 12 ani, a fost dat dispărut și este căutat de autorități și localnici.

Poliţiştii au fost alertaţi de localnicii din Burjuc că, joi dimineaţa, au fost găsite pe malul râului Mureş, în zona denumită ,,La insulă” de la marginea satului, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil. Bunurile aparţineau lui Ion Stoian, de 55 de ani, şi fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani.

„La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi angajații Primăriei Burjuc, efectuează căutări. În activităţile de căutare, au fost folosiţi şi câinii de urmă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Bărbatul dat dispărut pe malul Mureșului a fost găsit mort. Fiul său este căutat de scafandri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului