Bărbatul care a înjunghiat un localnic în centrul Devei a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care a atacat cu un cuțit un localnic în fața spitalului din Deva a fost reținut preventiv pentru 24 de ore. Victima sa a rămas în spital.

„Față de prezumtivul autor al infracțiunii de tentativp de omor comisă miercuri în municipiul Deva a fost luată masura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, investigațiile în acest caz fiind preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, miercuri, Poliţia Deva a fost sesizată la 112, cu privire la faptul că, pe trotuarul din faţa Spitalului Judeţean din municipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Victima a fost rănită în zona pieptului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi a fost adus la audieri.
Imaginile şocante cu bărbatul înjunghiat în stradă, în centrul Devei, au fost publicate pe reţelele sociale. Unii trecători au filmat scena agresiunii petrecută miercuri, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, însă nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi. Dimpotrivă, câţiva trecători se amuzau de scena violentă şi chiarîi încurajau să se bată. Lucrurile au scăpat de sub control, în scurt timp. Imaginile video arată cum unul dintre ei, după ce a scos cuţitul, și-a fugărit victima îngrozită. „Are cuţit, bă, eşti prost?”, spune un martor, în timp ce bărbatul atacat strigă: „Chemaţi Poliţia”. Chiar şi după ce a fost localnicul a fost înjunghiat, unii dintre trecători au rămas impasibili.

Foto: Ziardehunedoara.ro

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului