Bărbatul care a înjunghiat un devean în plină stradă a fost condamnat

275

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la doi ani și șapte luni de închisoare pe Ionuț Urzică (38 de ani), trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un bărbat, în stradă, în fața Spitalului Județean de Urgență din Deva. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Agresiunea a avut loc în iunie 2021, iar imaginile şocante cu bărbatul înjunghiat în centrul Devei au fost publicate pe reţelele sociale. Unii trecători au filmat violențele, însă nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi protagonişti – un bărbat de 48 de ani, care a fost înjunghiat în piept şi autorul atacului cu cuţitul.

Potrivit anchetatorilor, în 9 iunie 2021, un conflict spontan a apărut între Urzică și victima sa, după ce aceasta din urmă l-a observat pe inculpat deplasându-se cu bicicleta pe trotuar și i-a adresat injurii, strigându-i că nu are voie să meargă cu bicicleta pe acolo. Cei doi, care nu se cunoșteau anterior acestui incident, au început să se certe.

„În acest context, inculpatul a coborât de pe bicicletă, a ridicat-o în fața persoanei vătămate, după care a aruncat-o, apoi a încercat să o lovească cu pumnii pe persoana vătămată, dar aceasta s-a ferit, concomitent lovindu-l pe inculpat cu pumnii, apoi cu piciorul în zona organelor genitale, inculpatul căzând din picioare. În continuare, inculpatul s-a ridicat, încercând să lovească persoana vătămată dar fără a reuși, în tot acest timp persoana vătămată continuând să o lovească și solicitându-i să-și ia bicicleta și să plece. Inculpatul a încercat să lovească persoana vătămată, dar nereușind, s-a enervat, a scos din rucsac un briceag, împrejurare în care a lovit-o cu acesta pe persoana vătămată în zona brațului stâng. În continuare, persoana vătămată a realizat pericolul, motiv pentru care a luat-o la fugă pe stradă, printre mașinile aflate în mers, fiind urmată îndeaproape de către inculpat. La un moment dat, inculpatul a ajuns-o pe persoana vătămată, ocazie cu care a lovit-o din spate cu briceagul în zona hemitoracelui stâng după care a încercat să o lovească de mai multe ori cu același briceag, dar fără a mai reuși. Aflată în apropierea Spitalului Județean de Urgență Deva persoana vătămată a traversat strada până la intrarea din curtea unității spitalicești, unde a solicitat acordarea de îngrijiri medicale”, arătau anchetatorii.

Agresorul a recunoscut fapta. Victima sa a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Bărbatul care a înjunghiat un devean în plină stradă a fost condamnat

  1. Florin

    Omul efectiv strica dupa ajutor si idiotii astia filmeaza si restul lumii ce vede si trec pe langa ei nu fac nimic, efectiv. Este o lume idioata in care toti se gandesc numai la ei si la bani. N-a mai ramas pic de altruism si bunatate in oameni. Dumnezeule…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *