Bărbați prinși în timp ce descărcau o căruță cu gunoaie și moloz la marginea Devei

Polițiștii locali din Deva au prins în flagrant doi bărbați care au aruncat saci cu gunoi în zona verde din spatele blocurilor sociale din cartierul Grigorescu. Cei doi au descărcat din căruţă pe iarbă, saci cu moloz, alte deşeuri şi mobilier.

Ei le-au spus poliţiştilor locali că au luat gunoaiele de la o societate comercială din Deva şi s-au înţeles să le transporte şi să le arunce, contra unei sume de 200 de lei. Pentru gestul lor, ei au fost amendaţi fiecare cu suma de 1500 lei.

„Poliţiştii locali au luat legătura şi cu reprezentanţii firmei de unde provin deşeurile şi le-au pus în vedere să ridice astăzi, 4 iulie 2019, sacii cu moloz şi alte deşeuri, pe care cei doi cărăuşi i-au depozitat în zona verde. Firma a primit avertisment din partea Poliţiei Locale Deva pentru că a ales acest mod de a scăpa de deşeuri şi nu a contractat o societate specializată în colectarea şi transportul acestui tip de deşeuri”, a informat Poliția Locală Deva.

Poliţiştii locali apel la deveni să sesizeze Poliţia Locală la nr. de telefon 0254.232.777, 24 de ore din 24, pentru orice fapte de acest gen pe care le observă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara