Bărbat reținut după ce și-a amenințat fosta iubită cu un topor

623

Duminică, în jurul orei 02:20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat cu un topor în mână lovește balustrada scării unui bloc de pe strada Tineretului, din Lupeni, și adresează amenințări unei persoane.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Lupeni, care ținea în mână un topor și adresa amenințări cu acte de violență unei tinere ce locuieşte în respectivul bloc (fosta concubină a acestuia).

Poliţiştii l-au somat verbal pe bărbat pentru a lăsa toporul din mână, iar acesta s-a conformat, după care a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii, pentru audieri.

Totodată, fosta concubină a bărbatului le-a relatat poliţiştilor faptul că l-a auzit pe bărbat adresându-i amenințări, iar când s-a uitat pe vizorul ușii, l-a văzut pe acesta în timp ce lovea balustrada scării cu un topor, ulterior plecând de lângă ușă, de teama că acesta va lovi ușa.

Menționăm faptul că, la data de 03.12.202, Judecătoria Petroșani a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de tânără.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au dispusa arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.