Bărbat prins la furat de lemne în curtea liceului din Brad

450

Sâmbătă, dimineața, patrula de jandarmi aflată în serviciu la Postul Jandarmi Montan Vața de Jos a fost sesizată telefonic despre faptul că un bărbat sustrage material lemnos din incinta Liceului Teoretic “Avram Iancu’’ din municipiul Brad.

Având în vedere cele sesizate, subofiţerii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat un cetățean din municipiul Brad care a pătruns fără drept în incinta unității de învățământ, de unde a sustras butucii folosiți de elevi în cadrul proiectului „clase verzi” demarat la începutul anului şcolar în contextul limitării răspândirii virusului Sars-cov 2.

Jandarmii au întocmit, în acest caz, acte de sesizare privind fapta de furt, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru pătrundere fără drept în incinta unității de învățământ în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 și pentru nepurtarea măștii de protecție în conformitate cu măsurile de limitare a răspândirii virusului Sars-cov 2 stabilite în baza Legii 55/2020.

IJJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *