Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 78 de ani a cerut a sprijin printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, întrucât s-a rătăcit în zona Vîrtoape – Valea Mică din Munții Orăștiei, după ce a plecat la cules de ciuperci.

În căutarea lui au pornit jandarmii montani de la Costești și  Grădiştea de Munte – Sarmizegetusa Regia, însă bărbatul nu le-a putut oferi date suficiente pentru localizare, întrucât bateria telefonului mobil s-a descărcat.

„El a fost găsit de un jandarm aflat în timpul liber în apropierea zonei unde acesta s-a rătăcit. Jandarmul care a pornit cu mașina sa în căutarea acestuia a reuşit să îl găsească la aproximativ 6 km de Valea Anineșului”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. Victima a fost transportată la Școala Primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla. „După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte”, a informat IJJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului