Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 78 de ani a cerut a sprijin printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, întrucât s-a rătăcit în zona Vîrtoape – Valea Mică din Munții Orăștiei, după ce a plecat la cules de ciuperci.

În căutarea lui au pornit jandarmii montani de la Costești și  Grădiştea de Munte – Sarmizegetusa Regia, însă bărbatul nu le-a putut oferi date suficiente pentru localizare, întrucât bateria telefonului mobil s-a descărcat.

„El a fost găsit de un jandarm aflat în timpul liber în apropierea zonei unde acesta s-a rătăcit. Jandarmul care a pornit cu mașina sa în căutarea acestuia a reuşit să îl găsească la aproximativ 6 km de Valea Anineșului”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. Victima a fost transportată la Școala Primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla. „După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte”, a informat IJJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani