Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 78 de ani a cerut a sprijin printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, întrucât s-a rătăcit în zona Vîrtoape – Valea Mică din Munții Orăștiei, după ce a plecat la cules de ciuperci.

În căutarea lui au pornit jandarmii montani de la Costești și  Grădiştea de Munte – Sarmizegetusa Regia, însă bărbatul nu le-a putut oferi date suficiente pentru localizare, întrucât bateria telefonului mobil s-a descărcat.

„El a fost găsit de un jandarm aflat în timpul liber în apropierea zonei unde acesta s-a rătăcit. Jandarmul care a pornit cu mașina sa în căutarea acestuia a reuşit să îl găsească la aproximativ 6 km de Valea Anineșului”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. Victima a fost transportată la Școala Primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla. „După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte”, a informat IJJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare