Bărbat condamnat după ce și-a bătut crunt soția, pe o stradă din Hunedoara

179

Magistrații Judecătoriei Hunedoara l-au condamnat la şase luni de închisoare, cu suspendare, un bărbat în vârstă de 43 de ani, care şi-a bătut soţia în stradă, după ce ar fi bănuit-o că îl înşeală. Bărbatu, condamnat pentru „violenţă în familie” a recunoscut fapta săvârşită în 30 ianuarie 2020.

„În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut că, în data de 30 ianuarie, în jurul orei 19:20, persoana vătămată se afla la domiciliu împreună cu soţul său şi cu una dintre fiicele celor doi. Femeia a ieşit din apartament şi s-a deplasat la poarta principală a stadionului de pe bulevardul Mihai Viteazul pentru a se întâlni cu o persoană. Soţul său a urmat-o, i-a reproşat că acolo îşi aşteaptă amanţii, după care i-a luat telefonul din mână şi observând că vorbeşte cu un alt bărbat, a lovit-o cu palma în zona feţei”, se arată în dosar.

După ce a fost lovită, femeia a simţit că i se umple gura de sânge şi nu mai poate să încleşteze maxilarul şi a revenit la domiciliu, unde i-a spus fiicei sale să sune la poliţie şi la ambulanţă. A fost transportată la spital. „În urma loviturii, femeia a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 38 – 40 zile de îngrijiri medicale, având ca diagnostic fractură de mandibulă”, arătau anchetatorii.

Autorul agresiunii are opt clase, e fără loc de muncă, fără profesie şi fără antecedente penale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.