Bărbat bătut crunt de doi tâlhari

2076

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost adus, joi, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean – Deva, după ce a fost victima unei tâlhării.

„Pacientul le-a declarat poliţiştilor că, la data de 15 septembrie 2021, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla pe raza localității Sălciva, a fost agresat fizic de către doi tineri, fiind lovit cu pumnii și cu un par din lemn. Bărbatul a mai declarat că, în timpul agresiunii, persoanele i-au furat aproximativ 45 de lei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Poliţiştii au identificat un adolescent în vârstă de 16 ani și o fată de 17 ani, ambii din comuna Zam, faţă de care au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. „Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.