Bani de la primărie pentru balurile bobocilor

Elevii din municipiul Deva vor putea organiza Balul Bobocilor cu fonduri de la bugetul local. „Primăria Deva va aloca pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar de stat, aflată în subordinea Consiliului Local Deva, suma de 5.000 lei, pentru organizarea Balului Bobocilor, în această toamnă”, a informat Primăria Deva.
Cele 10 unități școlare din Deva care vor beneficia de acest sprijin sunt: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”; Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Colegiul Național Sportiv „Cetate”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Colegiul Național „Decebal” și Liceul Teoretic „Teglas Gabor.

FOTO: Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”