Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României

Avram Iancu, hunedoreanul care a traversat Canalul Mânecii înot şi a înotat aproape 3.000 de kilometri în Dunăre, şi-a anunţat retragerea din cursa prezidenţială, după ce la începutul lunii august îşi anunţase candidatura. Avram Iancu nu a putut strânge cele 200.000 e semnături de susţinere, necesare pentru a putea candida.

„Este o cifră uriaşă. Deloc accesibilă unui candidat independent. Tind să cred că această cifră a fost dimensionată în mod intenţionat ca doar o structură mare de partid să o poată atinge. Am strâns 1.247 de semnături”, a declarat Avram Iancu.

„Dorind să salvez România am costatat că sunt prea mulţi „salvatori”. Toţi sunt de acord cu un consens; întregul eşichier polititc să se aşeze în spatele lor. Nu în spatele altora. Declar misiunea imposibilă, aşa că mă retrag! Mă felicit pentru această acţiune. Personal mi-am facut un mare bine. Contrar sfaturilor preţioase a multor prieteni (cărora le mulţumesc) de a nu mă ” încurca în aşa ceva”, am făcut-o. Dacă nu o făceam, cu siguranţă, pe la 65 de ani trăiam cu falsa impresie ca aş fi putut salva România şi că n-am făcut-o”, a mai scris hunedoreanul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit