Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României

Avram Iancu, hunedoreanul care a traversat Canalul Mânecii înot şi a înotat aproape 3.000 de kilometri în Dunăre, şi-a anunţat retragerea din cursa prezidenţială, după ce la începutul lunii august îşi anunţase candidatura. Avram Iancu nu a putut strânge cele 200.000 e semnături de susţinere, necesare pentru a putea candida.

„Este o cifră uriaşă. Deloc accesibilă unui candidat independent. Tind să cred că această cifră a fost dimensionată în mod intenţionat ca doar o structură mare de partid să o poată atinge. Am strâns 1.247 de semnături”, a declarat Avram Iancu.

„Dorind să salvez România am costatat că sunt prea mulţi „salvatori”. Toţi sunt de acord cu un consens; întregul eşichier polititc să se aşeze în spatele lor. Nu în spatele altora. Declar misiunea imposibilă, aşa că mă retrag! Mă felicit pentru această acţiune. Personal mi-am facut un mare bine. Contrar sfaturilor preţioase a multor prieteni (cărora le mulţumesc) de a nu mă ” încurca în aşa ceva”, am făcut-o. Dacă nu o făceam, cu siguranţă, pe la 65 de ani trăiam cu falsa impresie ca aş fi putut salva România şi că n-am făcut-o”, a mai scris hunedoreanul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile