Avarie la magistrala de apă caldă Mintia – Deva

Vineri seara, o avarie la magistrala de alimentare cu apă caldă a Devei, de la Termocentrala Mintia, a lăsat fără apă caldă și căldură câteva mii de localnici din Deva, ale căror locuințe au fost racordate la rețea.

„În urmă cu puțin timp, pe magistrala principală Mintia – Deva, de alimentare cu agent termic, s-a produs o avarie care ar putea provoca întreruperi, pentru scurt timp, a furnizării apei calde și căldurii pentru municipiul Deva. Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, se află la locul intervenției tehnice pentru a se asigura că remedierea se desfășoară eficient și rapid, astfel încât apartamentele din Deva, racordate la rețeaua de la Mintia, să aibă căldură și apă caldă, în această seară, la parametri normali. Împreună cu echipa tehnică de la termocentrala Mintia participă la intervenție lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției județene și ai Secției de Drumuri Naționale-Hunedoara”, a informat Prefectura Județului Hunedoara.
Potrivit coordonatorilor echipelor de intervenție, reluarea furnizării de agent termic va fi reluată după remedierea avariei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!