Autostrada Lugoj – Deva. Se construiesc bretelele de ieșire de la Holdea

Muncitorii și utilajele de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, aflat în șantier de cinci ani, sunt mobilizați la Holdea, unde se află în construcție breteaua de ieșire de pe A1, care va face legătura cu șoseaua Deva – Lugoj (DN 68 A).

Pe restul traseului de 21 de kilometri, cu excepția unui sector de circa 500 de metri, pe sensul Lugoj – Deva de la același capăt al autostrăzii, a fost turnat asfaltul. În zilele următoare asfaltarea va continua și pe jumătatea de kilometru rămasă, până dincolo de nodul rutier de la limita județelor Hunedoara și Timiș.

Aici autostrada se oprește brusc sub dealul de la marginea satului Holdea, ocupat în această perioadă de turme de oi. Abia în următorii ani, când se așteaptă construcția celor 14 kilometri de autostradă până la Margina, priveliștea pitorească a poienilor și dealurilor acoperite de pădure se va schimba.
Ploile frecvente din ultimele săptămâni au îngreunat lucrările în zona Holdea, totuși potrivit estimărilor constructorilor, în această vară tronsonul de 21 de kilometri dintre Ilia și Holdea ar putea fi realizat. Și finalizarea Lotului IV, de 22 de kilometri, între Deva (Șoimuș) și Ilia, este așteptată la sfârșitul verii, astfel încât cei 43 de kilometri să poată fi dați în folosință împreună.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei