Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat luni pe pagina de Facebook a instituției imagini realizate cu ajutorul dronei, pe șantierele Loturilor 3 și 4 ale viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva. Cea mai mare mobilizare de muncitori și utilaje poate fi văzută în aceste zile la capetele de la Holdea și Șoimuș.

Pe Lotul trei, între Ilia şi Holdea, drumarii au turnat asfalt pe cei 21 de kilometri, iar în aceste zile lucrează la breteaua de intrare pe autostradă de la Holdea. Stadiul fizic al proiectului este de peste 95 la sută, informează CNAIR, constructori fiind Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. – COMSA S.A. – Aldesa Construcciones S.A.- Arcadis Eurometudes S.A.

Pe Lotul 4, între Șoimuș și Ilia, în lungime de 22 de kilometri, a mai rămas de asfaltat o secțiune de circa 500 de metri de autostradă, în zona „Dealului Liliecilor” de la marginea satului Șoimuș. Stadiul fizic şi financiar actual este de aproximativ 98 la sută, informează CNAIR, constructor fiind Asocierea S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L.

Lucrările la cei 43 de klometri din Autostrada Lugoj – Deva au început în primăvara anului 2014, iar în vara acestui an, potrivit celor mai optimiste estimări ale drumarilor, ambele loturi ale autostrăzii vor fi date în folosință.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani