Autocisternă răsturnată pe autostradă

608

În jurul orei 06.00 pe autostrada A1 la km 389, Ilia, sensul de mers spre Sibiu, un camion tip cisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile. Traficul se desfășoară pe jumătate de cale, până la finalizarea procedurilor echipelor de intervenție.

„Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile. Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe. Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol. Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *