Autocar cu turişti slovaci implicat într-un accident rutier pe DN7 VIDEO-FOTOGALERIE

105

Şoferul unui autocar înmatriculat în Slovacia, IVAN N., în vârstă de 69 de ani, cetăţean slovac, a fost implicat într-un accident rutier.

Şoferul slovac conducea autovehiculul pe DN7, din direcţia Deva-Arad, iar pe raza localităţii Leşnic a părăsit partea carosabilă, oprindu-se, înclinat, în şanţul aflat pe marginea drumului public.
În autocar se aflau 21 de pasageri şi 3 conducători auto, care se deplasau din Bulgaria spre Slovacia. Doi pasageri au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul din Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de microbuze şi transportaţi la o tabără şcolară din apropierea Devei urmând a fi preluaţi de un alt mijloc de transport pentru a-şi continua drumul către destinaţie.

„Din primele verificări se pare că evenimentul rutier a avut loc pe fondul oboselii la volan. Traficul rutier este dirijat alternativ pe banda de circulaţie liberă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.