Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament

105

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din apartamentul unui bărbat din municipiul Hunedoara.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că în noaptea de 15/16.05.2020, persoane necunoscute au spart cu o piatră geamul unui apartament situat la parterul unui bloc din Hunedoara, au escaladat geamul locuinței și au pătruns în interior, iar din sufragerie, au sustras un telefon mobil și un portmoneu cu 60 de lei. La plecare, persoanele au ieșit pe ușa de acces în apartament, deschizând ușa cu cheile care se aflau în încuietoarea ușii, pe care le-au și sustras.
În tot acest timp, persoana vătămată, în bărbat de 62 de ani, se afla în apartament și dormea, declarând că nu a auzit nimic.
La data de 21.05.2020, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au identificat prezumtivul autor al infracțiunii reclamate. Acesta este un tânăr de 26 de ani, din orașul Călan. În sarcina acestuia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara (acesta va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive).
Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *