Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator

170

Primarii din Valea Jiului s-au întâlnit, joi, cu reprezentanții firmei Supercom, operatorul de deșeuri din Valea Jiului, la Biroul din Petroșani al Consiliului Județean Hunedoara. Întâlnirea a fost organizată după ce edilii au refuzat să achite facturile emise de societatea care se ocupă de ridicarea și transportul deșeurilor. 

La mijloc ar fi o chestiune procedurală, dar care trebuie lămurită, astfel că oficialii CJ Hunedoara – președintele instituției și administratorul public – au jucat rol de mediator.

Sunt dicuții legate de funcționarea în limite normale a activității de salubritate în Valea Jiului, prețul și unele probleme care s-au ivit după semnarea contractului. Toate primăriile au returnat facturile emise de operatorul de salubritate”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Situația a fost confirmată și de primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

A fost facturată pe persoană, nu pe cantitate”, a explicat primarul municipiului Petroșani motivul pentru care s-a ajuns la refuzarea facturii pentru deșeuri.

Supercom SA București este câștigătorul licitației organizate de ADI – Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor pentru zona de colectare 4 Petroșani (Valea Jiului), contractul fiind adjudecat la valoarea de 51.168.983.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.