Au plecat să muncească în Suceava, dar au ajuns la spital

Au plecat din judeţul Hunedoara ca să muncească în Suceava, dar băutura le-a întunecat minţile şi în cele din urmă au ajuns la spital.

cutitar-beatDupă ce au băut vârtos la ziua unui coleg de cameră, cei doi hunedoreni au ajuns să fie cercetaţi pentru agresiune. Fapta a fost comisă într-o clădire pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, în care sunt cazați mai mulți muncitori care dezmembrează un corp de clădire aparținând societății. “Un muncitor din județul Harghita își serba ziua de naștere cu alți doi colegi de cameră, respectiv unul de 42 de ani și celălalt de 43 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, iar la un moment dat, după ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre agresori l-a înțepat cu un corp tăietor-înțepător pe celălalt și s-a autoaccidentat la mână”, spun poliţiştii suceveni. Cei doi au fost preluați și transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă viața în pericol.  Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj