Au început reparațiile de urgență pe DN 66A

În urma precipitaţiilor înregistrate în noaptea de joi spre vineri în zona Valea de Brazi şi Câmpul lui Neag, cotele apelor Jiului de Vest au crescut alarmant, depăşind cota de inundaţie, iar un sector al Drumului Naţional 66 A, la ieşirea din Uricani (Valea de Peşti) a fost devastat de viituri.

Localnicii din Câmpul lui Neag, cea mai sudică localitate din judeţul Hunedoara, au rămas izolaţi în urma surpării drumului, iar accesul în zona Retezatului Mic a devenit imposibil cu maşinile. După mai multe ore, angajaţii Secţiei de Drumuri au început reparaţiile.

„Pe DN 66A, zona Valea de Peşti, Secţia Drumuri Naţionale – Deva a început realizarea umpluturii corpului de drum surpat dimineaţă din cauza viiturii. Apa s-a retras de pe sectorul Valea de Brazi – Câmpu lui Neag, drumul a fost curăţat. Pe unele porţiuni, se va circula doar pe jumătate de cale, până la retragerea apei. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent şi să respecte restricţiile impuse temporar”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată