Au început reparațiile de urgență pe DN 66A

280

În urma precipitaţiilor înregistrate în noaptea de joi spre vineri în zona Valea de Brazi şi Câmpul lui Neag, cotele apelor Jiului de Vest au crescut alarmant, depăşind cota de inundaţie, iar un sector al Drumului Naţional 66 A, la ieşirea din Uricani (Valea de Peşti) a fost devastat de viituri.

Localnicii din Câmpul lui Neag, cea mai sudică localitate din judeţul Hunedoara, au rămas izolaţi în urma surpării drumului, iar accesul în zona Retezatului Mic a devenit imposibil cu maşinile. După mai multe ore, angajaţii Secţiei de Drumuri au început reparaţiile.

„Pe DN 66A, zona Valea de Peşti, Secţia Drumuri Naţionale – Deva a început realizarea umpluturii corpului de drum surpat dimineaţă din cauza viiturii. Apa s-a retras de pe sectorul Valea de Brazi – Câmpu lui Neag, drumul a fost curăţat. Pe unele porţiuni, se va circula doar pe jumătate de cale, până la retragerea apei. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent şi să respecte restricţiile impuse temporar”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *