Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva

Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan – pe fonduri europene!

✅ Lucrările de anvelopare a blocului 79 de pe strada Bejan din municipiul Deva sunt executate de Asocierea S.C. Semal Contrust S.R.L, S.C. Optim Sig Instal S.R.L iar serviciile de proiectare și asistență tehnică sunt prestate de BA Pop Oliviu Marius SRL.

✔️ Principalele lucrări ce vor fi executate:
🔹 izolare termică a părții opace a fațadelor
🔹 înlocuire tâmplărie exterioară cu tâmplărie PVC
🔹 închidere balcoane cu tâmplărie PVC
🔹 termoizolarea acoperișului
🔹 tencuieli decorative exterioare
🔹 izolarea termică a planșeului peste subsol

🏢 Termenul de finalizare al lucrărilor este 16 noiembrie 2020.

⏺ Valoarea totală a proiectului ,,Creșterea eficienței energetice a blocului 79, strada Bejan din municipiul Deva” este de 777.688, 23lei (cu TVA).

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara