Au dat spargere la o grădiniță din Hunedoara

2033

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au desfăşurat o acţiune în urma căreia au depistat şi au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, unul în vârstă de 17 ani şi unul de 19 de ani (aflat, în prezent, sub măsura controlului judiciar), ambii din municipiul Hunedoara, bănuiţi de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Potrivit probatoriului, în noaptea de 21/22.11.2021, cei doi ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza municipiului Hunedoara (prin forțarea unei portiere și ulterior prin deschiderea portierei din interior), de unde au sustras un telefon mobil și un memory stick.

De asemenea, în noaptea de 19/20.11.2021, cei doi ar fi pătruns (prin forțarea ușii de acces și ulterior prin deschiderea acesteia din interior) în incinta unei grădinițe din Hunedoara, de unde au sustras mai multe scule electrice (în valoare totală de 5.000 de lei) aparținând unei societăţi comerciale.

La data de 23.11.2021, față de aceștia, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior faţă de tânărul de 19 ani judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hunedoara dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma activităților investigative, polițiştii au recuperat aproape în totalitate bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanelor vătămate.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Au dat spargere la o grădiniță din Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *