Ați văzut-o? Elevă de 17 ani dată în urmărire națională după ce a fugit de acasă

O mamă își caută fiica de 17 ani, care marți seară, în urma unei dispute în familie, a sărit de la etajul I, de pe balconul apartamentului în care locuia cu mama ei, și s-a făcut nevăzută.

„Bună, oameni buni, astăzi am să vă cer ajutorul și am nevoie de ajutor ca de aer, fata din poză este fata care acum 17 ani mi-a adus zâmbetul în casă. De aseară, de la ora 6,30 a dispărut de acasă, rog cine o cunoaște sau o vede pe undeva să sune la cea mai apropiată secție de poliție. Mire dacă vezi anunțul vino mami acasă, orice lucru are o rezolvare, Mire ți-am zis că tu ești sufletul nostru, nu-l arunca la gunoi pentru o clipă de rătăcire”, a fost mesajul mamei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit polițiștilor, marți, în jurul orei 19:30, Poliția Lupeni a fost sesizată de o femeie din municipiul Lupeni, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Ghercă Mirela – Gabriela, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unei dispute verbale avut cu aceasta. Mama fetei le-a declarat poliţiştilor că fata nu a mai plecat de la domiciliu.
„În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Semnalmentele minorei sunt: 1,55 m înălțime, greutate 53 kg, păr scurt șaten, ochii căprui, față ovală. Era îmbrăcată cu un costum de trening de culoare gri, având un desen cu Mickey Mouse pe bluză și pe pantalon.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500