Atenție șoferi. Lucrări ample pe DN 68 A Deva – Lugoj

466

Circa 15 kilometri ai șoselei Deva – Lugoj (DN 68A) se află în șantier de la începutul lunii martie. Lucrările la partea carosabilă în zona Coșevița au avansat, potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, iar pe mai multe porțiuni, traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă de circulație, iar coloanele de mașini sunt întinse.

„Patru echipe lucrează pe DN 68A Margina – Coșevița, la reparații și tratarea tasărilor locale. Secția Producție Lucrări Drumuri a DRDP Timișoara a început, în paralel cu antreprenorul Axela Construcții, înlocuirea dalelor de beton degradate. Pe sectoarele aflate în șantier sunt instituite restricții de viteză de 30 km/h. Respectați semnificația indicatoarelor în zonele cu lucrări”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. De la începutul anilor ´60 datează dalele de beton din structura drumului național, pe care acum circulația este la fel de intensă ca pe Autostrada A1 Lugoj – Deva. Sectorul dintre Holdea și Margina al DN 68A este singurul nedublat de Autostrada A1 între Deva și Lugoj. „Pentru a nu se crea ambuteiaje pe sectoarele unde se execută lucrări, recomandăm şoferilor să utilizeze şi rutele ocolitoare, după cum urmează: A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac; A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Haţeg – DN 68 Caransebeş – DN 6 Lugoj – A1”, a transmis DRDP Timişoara.

Reparațiile vizează înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic şi de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Lucrările vor dura până la începerea sezonului estival, restricţiile fiind ridicate în perioada sărbătorilor pascale, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Foto: DRDP Timișoara

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *