Atenție, se lucrează în zona centrală a Hunedoarei. Ce zone vor fi reabilitate

Străzile din zona centrală a municipiului Hunedoara au intrat în șantier. De joi au loc lucrările de reabilitare pe Strada George Enescu, în zona Parcului Corvin, dar și alte zone sunt vizate.

„Porţiunea străzii George Enescu dintre intersecţia cu str. Ion Creangă şi str. I.L. Caragiale devine, de joi, cel de-al șaptelea şantier de asfaltare din acest an, din municipiul Hunedoara. Lucrările se derulează, pentru început, în partea superioară a arterei amintite. Şi aici sunt posibile restricţii de circulaţie. Şoferii care ajung în zonă sunt rugaţi să fie prudenţi şi să respecte semnalizările amplasate”, a informat Primăria Hunedoara.

De la începutul săptămânii, în Hunedoara au fost deschise trei şantiere de reabilitare rutieră finanţate din bugetul local: Aleea Oţelarilor, str. Ciprian Porumbescu şi Strada George Enescu. Urmează strada I.L. Caragiale. După ce acest al doilea lot de lucrări se va finaliza, vor fi începute operaţiuni de modernizare – reabilitare pe strada Eliberării şi în Piaţa Eliberării (zonă în care e nevoie, mai întâi, de ample reparaţii la reţeaua de apă şi canalizare). În următoarele luni vor mai fi modernizate străzile Severin, Furnalelor, Serei şi strada Peştişu Mare.

Lucrările se încadrează în Contractul Subsecvent II din Acordul – Cadru 2 pentru reabilitarea sistemului rutier din municipiul Hunedoara, în valoare totală de 22.931.050 lei. Din luna aprilie, în baza aceluiaşi contract cadru, în Hunedoara au fost reabilitate şi modernizate mai multe zone, în care au fost construite 200 de locuri de parcare.

Foto: Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului