Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Hunedoara au descins în satele comunelor Ilia și Gursada din județul Hunedoara pentru depistarea localnicilor care taie lemne ilegal. Mai multe anchete penale au fost deschise împotriva unor localnici.
În satul Vica, pe un teren proprietate privată, poliţiştii au identificat 6 cioate nemarcate, ai căror arbori au fost tăiați fără drept de un bărbat de 29 de ani.
Pe un alt teren din sat au găsit 9 cioate nemarcate, ai căror arbori au fost tăiați fără drept de un bărbat de 49 de ani.
În satul Dănulești au fost identificate 41 cioate nemarcate, în stare verde. Arborii au fost tăiați fără drept de un bărbat de 40 de ani, anunță IPJ Hunedoara.
În satul Cărmăzănești, au fost identificate 3 cioate nemarcate, în stare verde, din specia fag, arborii fiind tăiați fără drept de reprezentanţii unei societăţi comerciale.
Iar în Gurasada, poliţiştii au identificat 6 cioate nemarcate, în stare verde, ale unor arbori tăiați fără drept de către angajaţii unei societăţi comerciale, în timpul exploatării materialului lemnos aferent unei partizi constituite legal.
„În cauză a fost luată măsura confiscării şi a predării materialului lemnos către personalul silvic, în vederea valorificării și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept și furt de arbori”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul personalului silvic abilitat din cadrul Ocolului Silvic Ilia și a Gărzii Forestiere Timișoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne

  1. iulian

    Toata iarna in fiecare noapte Bacea,Cuies,Ulies se taie lemne si se aduc cu masini de teren la Bacea si tractoare in Ulies si Cuies. si padurarul Andreica ia spaga in vazul lumii si voi gasiti 3 cioate?
    Santeti mafioti si ne furati padurea. Hotilor santeti manjiti toti.
    Mergeti la aia cu tractoare 4+4 la Ulies si la aia cu masini de teren la Bacea. De ce nu puneti camere de filmat?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva