Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Hunedoara au descins în satele comunelor Ilia și Gursada din județul Hunedoara pentru depistarea localnicilor care taie lemne ilegal. Mai multe anchete penale au fost deschise împotriva unor localnici.
În satul Vica, pe un teren proprietate privată, poliţiştii au identificat 6 cioate nemarcate, ai căror arbori au fost tăiați fără drept de un bărbat de 29 de ani.
Pe un alt teren din sat au găsit 9 cioate nemarcate, ai căror arbori au fost tăiați fără drept de un bărbat de 49 de ani.
În satul Dănulești au fost identificate 41 cioate nemarcate, în stare verde. Arborii au fost tăiați fără drept de un bărbat de 40 de ani, anunță IPJ Hunedoara.
În satul Cărmăzănești, au fost identificate 3 cioate nemarcate, în stare verde, din specia fag, arborii fiind tăiați fără drept de reprezentanţii unei societăţi comerciale.
Iar în Gurasada, poliţiştii au identificat 6 cioate nemarcate, în stare verde, ale unor arbori tăiați fără drept de către angajaţii unei societăţi comerciale, în timpul exploatării materialului lemnos aferent unei partizi constituite legal.
„În cauză a fost luată măsura confiscării şi a predării materialului lemnos către personalul silvic, în vederea valorificării și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept și furt de arbori”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul personalului silvic abilitat din cadrul Ocolului Silvic Ilia și a Gărzii Forestiere Timișoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne

  1. iulian

    Toata iarna in fiecare noapte Bacea,Cuies,Ulies se taie lemne si se aduc cu masini de teren la Bacea si tractoare in Ulies si Cuies. si padurarul Andreica ia spaga in vazul lumii si voi gasiti 3 cioate?
    Santeti mafioti si ne furati padurea. Hotilor santeti manjiti toti.
    Mergeti la aia cu tractoare 4+4 la Ulies si la aia cu masini de teren la Bacea. De ce nu puneti camere de filmat?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic