ASSA ABLOY le-a adus bucurie mămicilor, de 8 Martie

Reprezntanții ASSA ABLOY le-au făcut o vizită pacientelor Spitalului municipal din Hunedoara, pentru a le sărbători de Ziua Internațională a Femeii. În centrul atenției au fost mămicile.

De Ziua Internațională a Femeii, compania  ASSA ABLOY din Hunedoara a dorit să le ofere femeilor internate la Spitalul municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara, un gest al prețuirii. Miercuri dimineață, reprezentanții ASSA ABLOY s-au întâlnit cu mămicile internate la spitalul municipal, pentru a le oferi flori și daruri de 8 Martie. Gestul lor le-a luat prin suprindere pe paciente, care s-au declarat bucuroase și emoționate de modul în care compania a ales să celebreze Ziua Femeii.

„Noi organizăm această acțiune pentru al doilea an, consecutiv, și suntem bucuroși că reușim să le oferim mămicilor un cadou de 8 Martie. Ne axăm, în general, pe Hunedoara, datorită faptului că acest a este orașul din care sunt cam 80 la sută dinter angajații noștri și dorim în același timp să dăm ceva înapoi comunității. Suntem fericiți că am văzut din nou mămici care au născut, femei tinere, și sperăm ca acest mic gest să le aducă un zâmbet”, a declarat Mioara Tincu, reprezentanta ASSA ABLOY, din Hunedoara.

„Am dorit să urez La mulți ani angajatelor spitalului, iar de dimineață am avut plăcuta surpriză ca o firmă importantă din municipiul Hunedoara să facă același lucru, de această dată cu mămicile care au născut în acest spital”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

ASSA ABLOY este una dintre cele mai cunoscute societăţi din zonă. ASSA ABLOY este o companie multinaţională suedeză, reprezentată în România prin fabrica din Hunedoara, în care lucrează circa 250 de persoane, cei mai mulţi dintre angajaţi fiind din Hunedoara şi din localităţile aparţinătoare municipiului. Aici muncesc sudori, lăcătuşi, dar şi oameni cu alte meserii legate de confecţiile metalice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva