Arestat după ce a furat țigări dintr-un magazin

209

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată după ce într-un magazin din localitate a intrat un bărbat ce avea asupra sa o sacoşă, a trecut de angajatele magazinului şi a mers direct în magazie, de unde a luat 10 cartușe de țigări, pe care le-a introdus în sacoșă şi a părăsit magazinul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în data de 07 septembrie 2022, au efectuat o acțiune pe raza municipiului Petroșani, în urma activităţilor investigative reuşind identificarea unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Petroşani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt comisă la data de 02 septembrie 2022.

Bărbatul a fost condus la sediul subunității de poliție și audiat de poliţişti, care au luat, faţă de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Hunedoara, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.