Arest prelungit pentru directorul Valmet, Mircea Ilisei

DIICOTOmul de afaceri Mircea Ilisei, arestat preventiv în urmă cu două luni sub acuzaţia că a fost implicat în afaceri ilegale realizate prin intermediul unor firme fantomă, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara.

Apărătorii lui Mircea Ilisei au solicitat eliberarea din arest preventiv a acestuia. Unul dintre motivele invocate de avocaţi a fost faptul că au trecut două luni de la trimiterea după gratii a hunedoreanului, iar Mircea Ilisei nu ar mai putea influenţa cursul anchetei.

„Instanţa a respins cererea formulată de inculpat. Împotriva soluţiei poate fi declarat recurs”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Mircea Ilisei, director al unei firme de producţie de materiale siderurgice, este acuzat că a prejudiciat statul român cu circa un milion de euro, în urma unor tranzacţii fictive efectuate prin firmele controlate de acesta. Ilisei se află în arest de la mijlocul lunii iunie. În acelaşi dosar mai sunt anchetaţi oameni de afaceri din alte judeţe ale ţării.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției