Arest prelungit pentru directorul Valmet, Mircea Ilisei

DIICOTOmul de afaceri Mircea Ilisei, arestat preventiv în urmă cu două luni sub acuzaţia că a fost implicat în afaceri ilegale realizate prin intermediul unor firme fantomă, a fost înfăţişat instanţei Tribunalului Hunedoara.

Apărătorii lui Mircea Ilisei au solicitat eliberarea din arest preventiv a acestuia. Unul dintre motivele invocate de avocaţi a fost faptul că au trecut două luni de la trimiterea după gratii a hunedoreanului, iar Mircea Ilisei nu ar mai putea influenţa cursul anchetei.

„Instanţa a respins cererea formulată de inculpat. Împotriva soluţiei poate fi declarat recurs”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Mircea Ilisei, director al unei firme de producţie de materiale siderurgice, este acuzat că a prejudiciat statul român cu circa un milion de euro, în urma unor tranzacţii fictive efectuate prin firmele controlate de acesta. Ilisei se află în arest de la mijlocul lunii iunie. În acelaşi dosar mai sunt anchetaţi oameni de afaceri din alte judeţe ale ţării.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj