Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX

Reprezentații INCD INSEMEX Petroșani alocă aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor, iar ofertele pot fi depuse până în data de 25 ianuarie.

Este un contract care cuprinde servicii de pază, monitorizare, dispecerizare și intervenție rapidă la toate obiectivele din cadrul INCD INSEMEX Petroșani. Valoarea estimată este de 595.000 de lei.

Potrivit anunțului de licitație, pentru aceste servicii, operatorul economic trebuie să dețină licență eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române, cât și toate autorizațiile și certificatele legale necesare în vederea prestării serviciilor de pază, monitorizare, dispecerizare și intervenție rapidă. De asemenea, va deține și alte documente care să ateste dreptul operatorului economic de a presta asemenea servicii către terți, respetiv polița de asigurare, după încheierea contractului; permisele de port armă pentru personalul care utilizează arme letale și neletale , etc. Perioada de derulare a contactului este de 12 luni, conform cerințelor Caietului de sarcini.

”Va fi selectată oferta financiară care îndeplineste toate cerințele solicitate și care are prețul total cel mai scăzut în lei fără TVA. Prețul se va evidenția în lei, sub formă de tarif/ora/agent, fără tva, pentru post neînarmat –lei/om/h; post înarmat cu armă neletala – lei/om/h; post înarmat cu armă letală – lei/om/h (L-D), cât și pentru șeful de obiectiv cu atribuțiuni de organizare, instruire, control și îndrumare dar și serviciile de monitorizare și intervenție rapidă”, se mai arată în documente.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi