Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX

Reprezentații INCD INSEMEX Petroșani alocă aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor, iar ofertele pot fi depuse până în data de 25 ianuarie.

Este un contract care cuprinde servicii de pază, monitorizare, dispecerizare și intervenție rapidă la toate obiectivele din cadrul INCD INSEMEX Petroșani. Valoarea estimată este de 595.000 de lei.

Potrivit anunțului de licitație, pentru aceste servicii, operatorul economic trebuie să dețină licență eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române, cât și toate autorizațiile și certificatele legale necesare în vederea prestării serviciilor de pază, monitorizare, dispecerizare și intervenție rapidă. De asemenea, va deține și alte documente care să ateste dreptul operatorului economic de a presta asemenea servicii către terți, respetiv polița de asigurare, după încheierea contractului; permisele de port armă pentru personalul care utilizează arme letale și neletale , etc. Perioada de derulare a contactului este de 12 luni, conform cerințelor Caietului de sarcini.

”Va fi selectată oferta financiară care îndeplineste toate cerințele solicitate și care are prețul total cel mai scăzut în lei fără TVA. Prețul se va evidenția în lei, sub formă de tarif/ora/agent, fără tva, pentru post neînarmat –lei/om/h; post înarmat cu armă neletala – lei/om/h; post înarmat cu armă letală – lei/om/h (L-D), cât și pentru șeful de obiectiv cu atribuțiuni de organizare, instruire, control și îndrumare dar și serviciile de monitorizare și intervenție rapidă”, se mai arată în documente.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație