Apelul prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, adresat hunedorenilor

Stimaţi locuitori ai judeţului Hunedoara

Ne aflăm în Săptămâna mare, ultima săptămână din postul Sfintelor Paște.  Aceste zile au o semnificaţie aparte pentru noi toţi, chiar dacă traversăm o perioadă extrem de dificilă. Fiecare familie aşteaptă să sărbătorească Invierea Domnului Isus, iar pregătirile pe care le facem în aceste zile premergătoare Marii Sărbători sunt tot mai intense.

Vă rog să evitaţi deplasarea la centrele comerciale din localităţile dumneavoastră, în zilele sfârşitului de săptămână.

Aglomeraţia din magazine nu face decât să ne pună în pericol, pe noi şi pe familiile noastre.

Trebuie să respectăm în continuare măsurile impuse prin ordonanţele militare şi sunt sigur că ştiţi cum să vă programaţi cumpărăturile astfel încât să achizitionaţi, treptat şi din timp, produsele care vă sunt necesare.

Am primit asigurări de la reprezentanţii tuturor centrelor comerciale din judeţ că nu vor fi probleme în aprovizionarea cu produse alimentare sau de uz general.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă rog să respectaţi în continuare regulile de distanţare socială şi de protecţie personală. Ne aflăm încă în perioada în care în ţara noastră este în vigoare Starea de Urgenţă, astfel că trebuie să repectăm toate prevederile legii, referitoare la deplasarea în afara locuinţei.

 

Vasilică Potecă

Prefectul judeţului Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Apelul prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, adresat hunedorenilor

  1. Toma Ilie

    Și poate îl sunați și pe dom’ Bobora de la Consiliul Județean ,ca să-l întrebați de prima de Paști de la Apaprod (da,de Paști!!!!=150 lei) o mai dă,o mâncat-o lupul sau o grevă mică?!!?

    Răspuns
  2. Nicolae

    Apelul hunedorenilor (din municipiul Hunedoara) catre prefect: Daca tot conduceti judetul (si cu ajutor militar)asigurati functionarea spitalelor din Deva . Deja cel din Hunedoara este la limita capacitatii de preluare din Deva . Va multumim !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara