ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani

Luni a fost sărbătoare mare în familia unei hunedorence în vârstă de 100 de ani. Maria Adam și-a sărbătorit centenarul alături de primarul Dan Bobouțanu.

Născută în 13 ianuarie 1920, Maria Adam și-a sărbătorit luni, ziua de naștere, într-o companie selectă. A primit vizita primarului Hunedoarei, Dan Bobouțanu, de la care a primit o diplomă aniversară din partea Primăriei municipiului Hunedoara.

„Este un moment inedit, pentru că până acum nu am mai avut ocazia să cunosc o persoană care a împlinit 100 de ani și cred că sunt mai emoționat decât dânsa. Povestea acestei aniversări s-a născut în urmă cu câteva luni, când, din pură întâmplare, m-am întâlnit cu o rudă de-a doamnei Adam și mi-a spus că își va sărbători bunica, anul acesta, la 13 ianuarie. Și ne-am gândit să facem ceva comun, Primăria Hunedoara și cu cei din familie, iar astăzi ne vedem aici, sănătoși, am ascultat poveștile dânsei. Am auzit despre regele Mihai de la cea care l-a cunoscut. Îi doresc multă sănătate, iar celor care o îngrijesc multă putere”, a spus primarul Dan Bobouțanu.

„Am emoții că am ajuns la anii aceștia, dar mă simt bucuroasă și împlinită”, a relatat Maria Adam. Bătrâna din Hunedoara și și-a aniversat centenarul alături, nu doar de reprezentanții Primăriei, ci și de numeroasa ei familie. A primit flori și și-a invitat oaspeții să ciocnească o cupă de șampanie. La vârsta de 100 de ani, Maria le-a făcut și o demonstrație de cultură generală, cunoscând capitalele țărilor de care a fost întrebată.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”