ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani

Luni a fost sărbătoare mare în familia unei hunedorence în vârstă de 100 de ani. Maria Adam și-a sărbătorit centenarul alături de primarul Dan Bobouțanu.

Născută în 13 ianuarie 1920, Maria Adam și-a sărbătorit luni, ziua de naștere, într-o companie selectă. A primit vizita primarului Hunedoarei, Dan Bobouțanu, de la care a primit o diplomă aniversară din partea Primăriei municipiului Hunedoara.

„Este un moment inedit, pentru că până acum nu am mai avut ocazia să cunosc o persoană care a împlinit 100 de ani și cred că sunt mai emoționat decât dânsa. Povestea acestei aniversări s-a născut în urmă cu câteva luni, când, din pură întâmplare, m-am întâlnit cu o rudă de-a doamnei Adam și mi-a spus că își va sărbători bunica, anul acesta, la 13 ianuarie. Și ne-am gândit să facem ceva comun, Primăria Hunedoara și cu cei din familie, iar astăzi ne vedem aici, sănătoși, am ascultat poveștile dânsei. Am auzit despre regele Mihai de la cea care l-a cunoscut. Îi doresc multă sănătate, iar celor care o îngrijesc multă putere”, a spus primarul Dan Bobouțanu.

„Am emoții că am ajuns la anii aceștia, dar mă simt bucuroasă și împlinită”, a relatat Maria Adam. Bătrâna din Hunedoara și și-a aniversat centenarul alături, nu doar de reprezentanții Primăriei, ci și de numeroasa ei familie. A primit flori și și-a invitat oaspeții să ciocnească o cupă de șampanie. La vârsta de 100 de ani, Maria le-a făcut și o demonstrație de cultură generală, cunoscând capitalele țărilor de care a fost întrebată.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva