ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani

Luni a fost sărbătoare mare în familia unei hunedorence în vârstă de 100 de ani. Maria Adam și-a sărbătorit centenarul alături de primarul Dan Bobouțanu.

Născută în 13 ianuarie 1920, Maria Adam și-a sărbătorit luni, ziua de naștere, într-o companie selectă. A primit vizita primarului Hunedoarei, Dan Bobouțanu, de la care a primit o diplomă aniversară din partea Primăriei municipiului Hunedoara.

„Este un moment inedit, pentru că până acum nu am mai avut ocazia să cunosc o persoană care a împlinit 100 de ani și cred că sunt mai emoționat decât dânsa. Povestea acestei aniversări s-a născut în urmă cu câteva luni, când, din pură întâmplare, m-am întâlnit cu o rudă de-a doamnei Adam și mi-a spus că își va sărbători bunica, anul acesta, la 13 ianuarie. Și ne-am gândit să facem ceva comun, Primăria Hunedoara și cu cei din familie, iar astăzi ne vedem aici, sănătoși, am ascultat poveștile dânsei. Am auzit despre regele Mihai de la cea care l-a cunoscut. Îi doresc multă sănătate, iar celor care o îngrijesc multă putere”, a spus primarul Dan Bobouțanu.

„Am emoții că am ajuns la anii aceștia, dar mă simt bucuroasă și împlinită”, a relatat Maria Adam. Bătrâna din Hunedoara și și-a aniversat centenarul alături, nu doar de reprezentanții Primăriei, ci și de numeroasa ei familie. A primit flori și și-a invitat oaspeții să ciocnească o cupă de șampanie. La vârsta de 100 de ani, Maria le-a făcut și o demonstrație de cultură generală, cunoscând capitalele țărilor de care a fost întrebată.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara         International Caviar Corporation SA – CONVOCARE AGOA         A murit Gheorghe Bercea, pedagog și muzician din Deva         O tânără din Deva, care trebuia să rămână în izolare, a fost amendată cu 5.000 de lei         Spitalul județean va prelua pacienți cu coronavirus         Secția Pneomologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost închisă pentru dezinfecție de înalt nivel         Medicul legist Dan Mărculescu a murit         Județul Hunedoara primește echipamente medicale și dezinfectanți din Coreea de Sud         Două noi cazuri de coronavirus la spitalul județean din Deva         123 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în România         Veste bună la Spitalul Petroșani: angajații diagnosticați pozitiv cu coronavirus s-au vindecat         CRESTEREA COMPETITIVITATII FIRMEI STEEL CONECT PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PENTRU PRODUCTIA DE CILINDRII HIDRAULICI         Primăria Deva a renunțat la organizarea Zilelor Devei