Aniversare în familia OpticLine

Săptămâna trecută, OpticLine aniversa 3 ani de existență în Deva. Astăzi, familia OpticLine o sărbătorește pe Dr. Laura Angelescu, cea care, împreună cu Dr. Daniel Angelescu și cu sprijinul colectivului profesionist, a adus bucurie, speranță și lumină în ochii pacienților din județul Hunedoara. Împreună, au reușit să pună Deva pe harta de referință a clinicilor românești de top, în ceea ce privește chirurgia oftalmologică.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidențiat complet în oftalmologie, dr.Laura Angelescu și-a început cariera cu un bagaj solid de cunostințe, viziune, ambiție și visuri mărețe, împletite cu determinarea de a le duce la îndeplinire. Prin numeroasele specializări făcute în țară, dar și peste hotare, s-a perfecționat și încă este într-un proces continuu de perfecționare, atât pe partea de diagnostic și consult pentru adulți, cât și pe partea de oftalmopediatrie.

Pasiune și perseverență

Laura Angelescu și-a început activitatea medicală imediat după terminarea facultății, la clinica OpticLine din Alba Iulia, alături de fratele ei, dr.Teodor Holhoș, fiind coechipieră soțului său, dr. Daniel Angelescu, împreună cu care, în 2016, au deschis clinica OpticLine din Deva. De atunci și până acum, munca, pasiunea și perseverența nu au întârziat să aducă roade, ajungând în momentul de față la un lanț de 8 cabinete de optică medicală deschise și două clinici oftalmologice de diagnostic și chirurgie.
A lua parte la bucuria unei vederi recăpătate sau mult îmbunătățite este, pentru dr. Laura Angelescu, un privilegiu și o chemare, mai presus decât o meserie. Mai mult, aplecarea către cei mai micuți dintre pacienți denotă o altă latură nobilă și delicată a personalității celei care, înainte de a fi medic, este om, femeie, soție și mamă.
În afara clinicii, viața familiei Angelescu este întregită de către cei doi copii ai lor, Ana și Ștefan.

Pentru a ajunge la excelență, doctorul Laura Angelescu recunoaște că este nevoie de multă muncă, pasiune, dedicare, dar și de menținerea unui echilibru între viața profesională și cea de familie… echilibru care nu este ușor realizabil pentru un medic, dar care merită tot sacrificiul.

Pe această cale dorim să îi urăm un călduros “La mulți ani!”, cu ocazia celebrării zilei de naștere. Îi dorim multă sănătate, putere de muncă, zile senine și împlinire sufletească, familială și profesională.

#OpticLineDrAngelescu
#DrLauraAngelescu
#Lamulțiani
#vedereaesteviață
#aniversare
#celebrămochiisănătoși

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie