Aniversare în familia OpticLine

Săptămâna trecută, OpticLine aniversa 3 ani de existență în Deva. Astăzi, familia OpticLine o sărbătorește pe Dr. Laura Angelescu, cea care, împreună cu Dr. Daniel Angelescu și cu sprijinul colectivului profesionist, a adus bucurie, speranță și lumină în ochii pacienților din județul Hunedoara. Împreună, au reușit să pună Deva pe harta de referință a clinicilor românești de top, în ceea ce privește chirurgia oftalmologică.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidențiat complet în oftalmologie, dr.Laura Angelescu și-a început cariera cu un bagaj solid de cunostințe, viziune, ambiție și visuri mărețe, împletite cu determinarea de a le duce la îndeplinire. Prin numeroasele specializări făcute în țară, dar și peste hotare, s-a perfecționat și încă este într-un proces continuu de perfecționare, atât pe partea de diagnostic și consult pentru adulți, cât și pe partea de oftalmopediatrie.

Pasiune și perseverență

Laura Angelescu și-a început activitatea medicală imediat după terminarea facultății, la clinica OpticLine din Alba Iulia, alături de fratele ei, dr.Teodor Holhoș, fiind coechipieră soțului său, dr. Daniel Angelescu, împreună cu care, în 2016, au deschis clinica OpticLine din Deva. De atunci și până acum, munca, pasiunea și perseverența nu au întârziat să aducă roade, ajungând în momentul de față la un lanț de 8 cabinete de optică medicală deschise și două clinici oftalmologice de diagnostic și chirurgie.
A lua parte la bucuria unei vederi recăpătate sau mult îmbunătățite este, pentru dr. Laura Angelescu, un privilegiu și o chemare, mai presus decât o meserie. Mai mult, aplecarea către cei mai micuți dintre pacienți denotă o altă latură nobilă și delicată a personalității celei care, înainte de a fi medic, este om, femeie, soție și mamă.
În afara clinicii, viața familiei Angelescu este întregită de către cei doi copii ai lor, Ana și Ștefan.

Pentru a ajunge la excelență, doctorul Laura Angelescu recunoaște că este nevoie de multă muncă, pasiune, dedicare, dar și de menținerea unui echilibru între viața profesională și cea de familie… echilibru care nu este ușor realizabil pentru un medic, dar care merită tot sacrificiul.

Pe această cale dorim să îi urăm un călduros “La mulți ani!”, cu ocazia celebrării zilei de naștere. Îi dorim multă sănătate, putere de muncă, zile senine și împlinire sufletească, familială și profesională.

#OpticLineDrAngelescu
#DrLauraAngelescu
#Lamulțiani
#vedereaesteviață
#aniversare
#celebrămochiisănătoși

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin