Angajaţii primăriei repară greşelile celor care au trasat marcajele rutiere în Hunedoara

trasareMarcajele defectuase de pe străzile Hunedoarei vor fi corectate. Consilierii locali vor supune adoptării, în şedinţa de vineri, un proiect ce priveşte „instalarea, aplicarea şi modificarea unor mijloace de semnalizare rutieră pe unele străzi  din  municipiu”.

Mai exact, potrivit hotărârii, se va acţiona în 34 de locuri în Hunedoara. Vor fi întrerupte marcajele cu linie dublă continuă de pe mai multe străzi, în zona unor intersecţii, şi vor fi montate indicatoare rutiere.

„Datorită numărului mare de sesizări primite de la cetăţeni privind unele disfuncţionalităţi în executarea marcajelor rutiere, propunem spre aprobarea Consiliului Local modificările solicitate de Poliţia municipiului Hunedoara, Biroul Rutier”, a informat Primăria Hunedoara.

 

În ultimele săptămâni, zeci de hunedoreni s-au plâns de modul în care au fost trasate străzile principale şi bulevardele din Hunedoara, în special de faptul că marcajele de linie continuă şi dublă continuă de pe străzi au fost trasate greşit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină