Angajați ai parcărilor din stațiunea Straja, acuzați că au furat banii proveniți din taxele plătite de turiști

492

Primăria Lupeni a depus plângeri la Poliţie împotriva unor angajaţi din parcările staţiunii montane Straja, care sunt acuzaţi de furt.

Oamenii au fost surprinşi în imaginile camerelor video de supraveghere montate în punctele de taxare ale parcărilor în timp ce îşi opreau o parte din banii primiţi de la turiştii care achitau parcarea.

Angajaţii nu ştiau că sistemul de supraveghere video este funcţional, după ce se defectase de mai multe ori. Potrivit reprezentanţilor primăriei, nu a fost stabilită încă valoarea totală a prejudiciului.

„În urma controalelor demarate la punctele de eliberare a tichetelor pentru parcările aferente Staţiunii Straja, am constatat o serie de nereguli grave. Primăria Municipiului Lupeni a demarat cercetarea disciplinară a celor găsiţi vinovaţi şi va fi sesizată Poliţia naţională cu privire la furturile săvârşite de unii deservenţi de la barierele parcărilor. Rugăm turiştii să solicite bonul fiscal după scanarea tichetului de parcare”, a informat Primăria Lupeni.

Peste 20 de oameni sunt angajaţi la cele două puncte de control şi taxare amplasate în staţiunea Straja, din Masivul Vâlcan.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.