Angajați ai Apa Prod la un pas de tragedie. Au căzut într-un puț de la aproape opt metri

2985

Un accident de muncă a avut loc, miercuri, în localitatea Geoagiu. Trei angajați ai societății de apă și canalizare SC Apa Prod au căzut într-un puț de alimentare cu apă a orașului, după ce placa de beton pe care se aflau s-a fisurat. Un alt muncitor a reușit să se arunce în afara puțului.

„Cei patru angajați, implicați în accidentul de muncă din data de 3 noiembrie 2021, executau o lucrare programată pentru repararea unei pompe dintr-un puț de alimentare cu apă al orașului Geoagiu, conform planului de revizii și reparații întocmit la nivelul societății. În timpul executării etapei de scoatere a pompei din puț, placa din beton armat pe care stăteau muncitorii s-a fisurat și s-a rupt, iar aceștia au căzut cu placa în puț. Accidentul nu s-a soldat cu decesul vreunui angajat, oamenii ieșind singuri la suprafață folosind o scară ce a fost introdusă în puț”, a informat SC Apa Prod.

Muncitorii au fost transportați, cu ambulanțe, la spital pentru investigații medicale amănunțite.
La nivelul Apa Prod a fost demarată o cercetare internă pe linia Protecției Muncii pentru a fi stabilite cauzele și împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *