Ancheta în cazul femeii găsite moarte, într-o locuință din Simeria. Concubinul său, reținut pentru violență în familie

80

Ancheta în cazul femeii de 45 de ani, din Simeria, găsită moartă în locuința ei, într-o baltă de sânge, a luat o întorsătură neașteptată, în urma rezultatelor necropsiei.

Concubinul femeii, în vârstă de 67 de ani, a fost reținut, însă nu pentru omor, ci pentru violență în familie. Dosarul penal pentru omor a fost declinat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, după ce a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, în violență în familie.

Legiștii au concluzionat că nu urmele loviturilor primite de victimă de la concubinul acesteia i-au cauzat moartea, ci afecțiunea cronică de care suferea, ciroză hepatică. Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat să o agreseze pe bolnavă, lovind-o cu sălbăticie, cu un corp contondent.

Marți dimineață, un vecin l-a observat pe suspect ieșind din casă, având hainele pline de sânge, și a sunat la 112. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit în locuința de pe strada Biscaria cadavrul femeii, dezbrăcată, cu urme bătăii pe tot corpul. L-au adus la audieri pe concubinul femeii, însă acesta era sub influența băuturilor alcoolice și nu a putut oferi detalii despre agresiunile petrecute în casă.

„Poliţiştii nu au mai fost sesizaţi anterior cu privire la posibile fapte de violenţa între cei doi foşti concubini”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *