Anchetă. Dragostea l-ar fi împins în ştreang pe tânărul din Vulcan

Nu datoriile l-au răpus pe tânărul de 23 de ani din Vulcan, care marţi seara s-a spânzurat în garaj. Poliţiştii cred că dragostea l-a împins spre acest gest aparent inexplicabil.

raducu.sinucisAncheta demarată de poliţiştii din Vulcan nu conformă ipotezele conform cărora tânărul care s-a sinucis, Marius Radu Todoruţ, ar fi avut datorii mari, inclusiv către cămătari. Mai multe informaţii vorbeau despre pasiunea acestuia pentru anumite jocuri de noroc din cauza cărora ar fi împrumutat de la diverse persoane sume mari de bani. În urma morţii inexplicabile a tânărului de 23 de ani, care nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi motiveze gestul, poliţiştii din Vulcan au declanşat o anchetă şi, din datele de până acum, se pare că dragostea l-ar fi împins să-şi ia viaţa. „Din cercetările de până acum, nu a rezultat aşa ceva (n.r. că ar fi avut datorii, inclusiv la cămătari). Am vorbit şi cu familia şi nimeni nu-şi explică gestul. Era un copil singur la părinţi, cu o situaţie bună, un serviciu bun … Noi bănuim că este mai degrabă o chestiune de copil îndrăgostit. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul tânărului, adică este vorba despre o sinucidere”, a declarat Mihu Toma, comandantul Poliţiei Municipiului Vulcan.

Gestul lui Marius Radu Todoruţ i-a lăsat fără cuvinte pe cei care l-au cunoscut. Nimeni nu se aştepta ca tânărul, care avea întreaga viaţă înainte, să recurgă la acest gest. Pe pagina sa de pe un site de socializare mesajele de condoleanţe curg, iar apropiaţii acestuia caută răspunsuri la întrebările ce au rămas în urma dispariţiei fulgerătoare a băiatului. „Răducuuu!!! Unde te-ai duss??? Nu pot să cred…e imposibil! Cu cine ieşim cand vin acasă???? Sper că acolo sus ai găsit calea spre fericire. Ciao Raducu! Nu te voi uita niciodata”, scrie cineva, în timp ce un alt prieten al lui Radu a postat o poezie sfâşietoare de „Adio”.

Reamintim că marţi seara, un tânăr de numai 23 de ani din Vulcanşi-a pus capăt zilelor. Tatăl său este cel care l-a găsit atârnând în ştreang, în garaj, după ce s-a alarmat pentru că băiatul nu mai răspundea la telefon. Îngrijorat că nu a venit acasă şi nici la telefonul mobil nu răspunea, tatăl lui Marus Todorut a plecat să-l caute, iar cele mai negre presimţiri i s-au adeverit. Aproape o oră au încercat paramedicii de la SMURD să-l readucă în simțiri pe băiat, dar în zadar

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului