Anchetă. Dragostea l-ar fi împins în ştreang pe tânărul din Vulcan

Nu datoriile l-au răpus pe tânărul de 23 de ani din Vulcan, care marţi seara s-a spânzurat în garaj. Poliţiştii cred că dragostea l-a împins spre acest gest aparent inexplicabil.

raducu.sinucisAncheta demarată de poliţiştii din Vulcan nu conformă ipotezele conform cărora tânărul care s-a sinucis, Marius Radu Todoruţ, ar fi avut datorii mari, inclusiv către cămătari. Mai multe informaţii vorbeau despre pasiunea acestuia pentru anumite jocuri de noroc din cauza cărora ar fi împrumutat de la diverse persoane sume mari de bani. În urma morţii inexplicabile a tânărului de 23 de ani, care nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi motiveze gestul, poliţiştii din Vulcan au declanşat o anchetă şi, din datele de până acum, se pare că dragostea l-ar fi împins să-şi ia viaţa. „Din cercetările de până acum, nu a rezultat aşa ceva (n.r. că ar fi avut datorii, inclusiv la cămătari). Am vorbit şi cu familia şi nimeni nu-şi explică gestul. Era un copil singur la părinţi, cu o situaţie bună, un serviciu bun … Noi bănuim că este mai degrabă o chestiune de copil îndrăgostit. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul tânărului, adică este vorba despre o sinucidere”, a declarat Mihu Toma, comandantul Poliţiei Municipiului Vulcan.

Gestul lui Marius Radu Todoruţ i-a lăsat fără cuvinte pe cei care l-au cunoscut. Nimeni nu se aştepta ca tânărul, care avea întreaga viaţă înainte, să recurgă la acest gest. Pe pagina sa de pe un site de socializare mesajele de condoleanţe curg, iar apropiaţii acestuia caută răspunsuri la întrebările ce au rămas în urma dispariţiei fulgerătoare a băiatului. „Răducuuu!!! Unde te-ai duss??? Nu pot să cred…e imposibil! Cu cine ieşim cand vin acasă???? Sper că acolo sus ai găsit calea spre fericire. Ciao Raducu! Nu te voi uita niciodata”, scrie cineva, în timp ce un alt prieten al lui Radu a postat o poezie sfâşietoare de „Adio”.

Reamintim că marţi seara, un tânăr de numai 23 de ani din Vulcanşi-a pus capăt zilelor. Tatăl său este cel care l-a găsit atârnând în ştreang, în garaj, după ce s-a alarmat pentru că băiatul nu mai răspundea la telefon. Îngrijorat că nu a venit acasă şi nici la telefonul mobil nu răspunea, tatăl lui Marus Todorut a plecat să-l caute, iar cele mai negre presimţiri i s-au adeverit. Aproape o oră au încercat paramedicii de la SMURD să-l readucă în simțiri pe băiat, dar în zadar

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic