A ameninţat că se sinucide de pe hipermarket

smurd_67490200O femeie în vârstă de 43 de ani s-a urcat pe acoperişul unui hipermarket din Deva cu intenţia manifestată de a se sinucide.

„Două echipaje de pompieri, unul cu o autospecială de intervenţie şi un altul cu o ambulanţă SMURD s-au deplasat la locul indicat unde au constatat că o femeie, în vârstă de 43 de ani, care se urcase pe acoperişul hipermarket-ului ameninţând că se aruncă în gol a fost convinsă să renunţe la intenţia sa de agenţii de pază ai societăţii comerciale”, a informat Anemona Doda, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

După ce a coborât de pe hypermarket, deveanca a fost liniştită de paramedici sosiţi la faţa locului. Martorii evenimentului susţin că femeia a recurs la gestul său din cauza unor probleme vechi legate de pierderea locului de muncă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara