Amendă drastică pentru un șofer care a descărcat o camionetă cu deșeuri la marginea Devei

Polițiștii locali au surprins în flagrant, miercuri, 21 aprilie 2021, un bărbat care arunca moloz și alte deșeuri provenite din lucrări de construcții pe un teren aflat în apropierea gropii de gunoi a municipiului Deva. Deșeurile aparțineau unei firme care a încercat să scape de acestea abandonându-le la marginea municipiului Deva.

„Bărbatul, domiciliat în comuna Pui, a fost amendat cu suma de 5.000 lei de către polițiștii locali. Oamenii legii au anunțat și Garda Națională de Mediu Hunedoara care a venit la fața locului, i-a aplicat bărbatului o amendă de 30.000 de lei și a confiscat autoutilitara care face obiectul contravenției”, a informat Primăria Deva.

Molozul provenit din amenajări interioare a fost încărcat și dus la un centru specializat în depozitarea și reciclarea acestor deșeuri.

Primăria Deva a precizat că polițiștii locali supraveghează zonele din municipiul Deva unde au informații că se depozitează frecvent deșeuri din construcții de către persoane sau firme care nu încheie contracte cu societăți autorizate și specializate în colectarea și transportul acestui tip de deșeuri.

Foto: Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii




Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului