Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral

179

Începând cu data de 2 iunie 2020, activitatea Ambulatoriului de specialitate va fi reluată integral cu respectarea circuitelor și măsurilor de prevenție. Pacienții care se vor adresa personalului medical din cadrul ambulatoriului se vor prezenta la cortul de triaj instalat la intrarea în incintă și, după ce vor fi verificați din punct de vedere epidemiologic, vor fi îndrumați spre cabinetele de specialitate.

Conducerea SJU Deva a dispus, de asemenea, dezinfectarea cabinetelor medicale după fiecare consult și asigurarea unui timp necesar între consultații pentru ca pacienții să nu intre în contact unii cu ceilalți.

Tot din data de 2 iunie 2020, se redeschide Secția Recuperare Medicală (Baia Sărată), în aceleași condiții de siguranță ca și în cazul Ambulatoriului de specialitate.

Facem precizarea că Secția Recuperare Medicală va oferi doar servicii de recuperare, nu și de cazare, spațiul destinat pacienților fiind renovat, recepționat, dotat cu mobilier și aflat în curs de autorizare.

Conducerea SJU Deva a stabilit, la nivelul grupului de lucru constituit în cadrul unității sanitare, proceduri și protocoale pentru gestionare a tuturor cazurilor.

CJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.