Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș

Bolovanii uriași s-au prăvălit peste șoseaua Lacului Cinciș, punând în pericol traficul rutier.

În mai multe locuri, de pe versanții abrupți care mărginesc șoseaua, s-au înregistrat alunecări de teren. Roci uriașe s-au prăvălit peste șosea și au îngropat porțiuni din aceasta. Cea mai afectată zonă este în amonte, în zona ruinelor vechii biserici romano-catolice, inundată la amenajarea lacului de acumulare. Riscul altor alunecări de teren este ridicat, susțin localnicii, nemulțumiți că în afară de a degaja șoseaua, autoritățile nu au pus indicatoare pentru a-i avertiza pe șoferi despre pericol.

Lacul Cinciș este una dintre cele mai populare zone de agrement din județul Hunedoara, însă în ultimii ani, turiștii care au ajuns aici au avut motive serioase să se plângă. Un tronson de circa șapte kilometri din drumul județean de pe malul apei se află într-o stare dezastruoasă. Este brăzdat de gropi și denivelări, iar reprezentanții Consiliului Județean susțin că așteaptă finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare în satele Cinciș și Toplița, pentru a începe reabilitarea drumului. Lucrările la rețeaua de apă se derulează, însă, într-un ritm lent și rar pot fi văzuți muncitori sau utilaje în zonă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă         Combinatul din Hunedoara a suspendat producția         ÎNVESTITURA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: „Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Mocăniţa Brad – Crișcior circulă de sărbători         Noua Politică Agricolă Comună trebuie să sprijine cât mai consistent tinerii fermieri         Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara