Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș

Bolovanii uriași s-au prăvălit peste șoseaua Lacului Cinciș, punând în pericol traficul rutier.

În mai multe locuri, de pe versanții abrupți care mărginesc șoseaua, s-au înregistrat alunecări de teren. Roci uriașe s-au prăvălit peste șosea și au îngropat porțiuni din aceasta. Cea mai afectată zonă este în amonte, în zona ruinelor vechii biserici romano-catolice, inundată la amenajarea lacului de acumulare. Riscul altor alunecări de teren este ridicat, susțin localnicii, nemulțumiți că în afară de a degaja șoseaua, autoritățile nu au pus indicatoare pentru a-i avertiza pe șoferi despre pericol.

Lacul Cinciș este una dintre cele mai populare zone de agrement din județul Hunedoara, însă în ultimii ani, turiștii care au ajuns aici au avut motive serioase să se plângă. Un tronson de circa șapte kilometri din drumul județean de pe malul apei se află într-o stare dezastruoasă. Este brăzdat de gropi și denivelări, iar reprezentanții Consiliului Județean susțin că așteaptă finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare în satele Cinciș și Toplița, pentru a începe reabilitarea drumului. Lucrările la rețeaua de apă se derulează, însă, într-un ritm lent și rar pot fi văzuți muncitori sau utilaje în zonă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara