Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș

Bolovanii uriași s-au prăvălit peste șoseaua Lacului Cinciș, punând în pericol traficul rutier.

În mai multe locuri, de pe versanții abrupți care mărginesc șoseaua, s-au înregistrat alunecări de teren. Roci uriașe s-au prăvălit peste șosea și au îngropat porțiuni din aceasta. Cea mai afectată zonă este în amonte, în zona ruinelor vechii biserici romano-catolice, inundată la amenajarea lacului de acumulare. Riscul altor alunecări de teren este ridicat, susțin localnicii, nemulțumiți că în afară de a degaja șoseaua, autoritățile nu au pus indicatoare pentru a-i avertiza pe șoferi despre pericol.

Lacul Cinciș este una dintre cele mai populare zone de agrement din județul Hunedoara, însă în ultimii ani, turiștii care au ajuns aici au avut motive serioase să se plângă. Un tronson de circa șapte kilometri din drumul județean de pe malul apei se află într-o stare dezastruoasă. Este brăzdat de gropi și denivelări, iar reprezentanții Consiliului Județean susțin că așteaptă finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare în satele Cinciș și Toplița, pentru a începe reabilitarea drumului. Lucrările la rețeaua de apă se derulează, însă, într-un ritm lent și rar pot fi văzuți muncitori sau utilaje în zonă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei