Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19

A ajuns la nouă numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, pentru care rezultatele testelor epidemiologice au arătat că au fost infectați și cu coronavirus. Ultimele două cazuri sunt:

O femeie, de 53 de ani, din Hunedoara, decedată în 29 martie 2020. „Pacienta internata în data de 17 martie 2020 pe Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie 2020”, a informat Ministerul Sănătății.

Un bărbat, de 65 ani, din județul Hunedoara, decedat în 31 martie 2020. „A fost internat în 25 martie 2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26 martie 2020. Confirmat în aceeași dată, decedat în 31 martie 2020. Comorbiditati: hipertensiune arterială. Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat”, a informat Ministerul Sănătății.

În ultimele zile, alți șapte pacienți cu boli grave, decedați la spitalele din Deva și Hunedoara, au fost diagnosticați și cu coronavirus.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere